Toegang tot een wereld vol authentiek eten

Verzenden & retourneren


Verzenden 

Echtegerechten.nl bezorgt in heel Nederland. De prijs van de foodboxen is inclusief verzendkosten voor klanten binnen Nederland. Voor bestellingen vanuit België bedragen de verzendkosten € 3,50.

Wij doen ons uiterste best om jou als klant goed van dienst te zijn. Als de bezorging van een foodbox of van andere bestelde producten langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen, hoor je dit zo snel mogelijk van ons. Op dat moment kun je eventueel afzien van de aankoop en en krijg je zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen, je geld terug.

De verzending van je pakketten ligt in handen van JetVerzendt, een organisatie met uitstekende service. Zij hebben voor Echtegerechten.nl gekozen om de foodboxen te versturen met DPD. DPD (Dynamic Parcel Distribution) verstuurd dag in, dag uit 2 miljoen pakketten. DPD is een ervaren en betrouwbare partner voor nationale én internationale pakketzendingen. 

Bezorging wanneer het jou uitkomt

Met de Predict service van DPD wordt je een dag voor de bezorgdag en op de bezorgdag per e-mail of SMS door DPD geïnformeerd over het tijdvak waarbinnen de bezorging zal plaatsvinden. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, heb je de mogelijkheid om een nieuwe bezorging in te plannen. DPD biedt hiervoor minimaal drie alternatieve bezorgdagen aan.
 

Retourneren

We kunnen het ons natuurlijk niet voorstellen, maar mocht je het echt willen, dan kun je de foodbox retourneren.

Bij aankoop van een foodbox heb je namelijk het wettelijke recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden. Echtegerechten.nl zal dan het door jou betaalde bedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de terugzending, terugbetalen.

Hiervoor moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van de beslissing de overeenkomst te herroepen. Je richt je in een verklaring aan: Echtegerechten.nl
T.a.v. klantenservice
Sallandstraat 4-H
1079 PN Amsterdam

Of: info@echtegerechten.nl.

Als je van dit recht gebruikmaakt, ben je als klant wel verplicht de reguliere kosten voor de retourzending te betalen en het product met alle geleverde toebehoren in originele staat en verpakking, ongeopend aan Echtegerechten.nl te retourneren. Houd er rekening mee dat aan bederf onderhevige goederen zijn uitgesloten.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »