Toegang tot een wereld vol authentiek eten

Eten verbindt

EchteGerechten.nl is opgericht in 2015 door Marjolein de Bruijn, een hobbykok en lekkerbek pur sang. Om bepaalde recepten te kunnen maken, struint zij regelmatig heel Amsterdam door op zoek naar specifieke ingrediënten. Nu is in Amsterdam gelukkig best veel verkrijgbaar. Maar wat nu als je buiten de stad woont? Wat nu als je niet de tijd hebt om op zoek te gaan naar specifieke ingrediënten? Wat nu als je wel van koken houdt maar niet van gedoe er om heen? 

Dat moet toch gemakkelijker kunnen. Vandaar EchteGerechten.nl. Naast het feit dat EchteGerechten.nl het je graag gemakkelijk maakt, vindt EchteGerechten.nl het ook belangrijk dat je proeft van grenzeloos lekkere recepten.

Waarom? Eten krijgt het voor elkaar om mensen over de hele wereld samen te brengen, eten verbindt. EchteGerechten.nl wil deze verbindende factor graag inzetten voor een mooier multicultureel Nederland. Daarom is het onze missie om het voor iedereen mogelijk te maken om thuis te genieten van authentieke recepten uit keukens van landen over de hele wereld. Zo leren we de wereld en al haar verschillende (eet)culturen beter kennen en elkaar meer waarderen en respecteren.

Dit doen we door:

  1.  Je op onze website de lekkerste recepten van over de hele wereld aan te bieden.
  2.  Je de mogelijkheid te geven met een foodbox een wereldkeuken te ontdekken.
  3.  Catering aan te bieden. In overleg bieden we je hapjes, een diner of buffet aan met diverse recepten uit bijvoorbeeld de Mexicaanse, Indonesische of Chinese keuken. Bespreek de mogelijkheden met Marjolein en bel haar op: 06-51268337. Mailen kan ook: marjolein@echtegerechten.nl

Wil je Marjolein helpen met haar missie en ben je thuis in een grenzeloos lekkere keuken? Laat het Marjolein weten. Je recept kan misschien wel gepubliceerd worden op onze website of worden gebruikt voor een nieuwe foodbox. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »